Kilipir.RO v4.3.1.1 Copyright © 2001-2016 Simco International SRL
Kilipir.RO
 
Curs valutar
13-11-2019
1 USD = 3.963 RON
1 EUR = 4.451 RON
- 78 utilizatori on-line
Acasa Cautare avansata Adauga anunt Conditii de utilizare Sugestii Resurse webmaster Ajutor
Util
 Conditii de utilizare
Reclama
Cautare
in bursaCategorii
  Acasa
  Auto
  Calculatoare
  Diverse
  Electronice
  Imobiliare
  Joburi
  Servicii
  Arta
 
 
 
 
 
 

www.kilipir.ro
powered by SIMCO INTERNATIONAL

Anuntul creat de dvs. NU poate contine enunturi care aduc atingere statului Roman, contravin oricaror legi sau reglementari locale, guvernamentale, statale sau internationale.

NU aveti dreptul: sa publicati materiale protejate prin copyright, sa abuzati de denumiri sau marci inregistrate sau sa publicati ANUNTURI cu continut pornografic, xenofob, defaimator, obscen sau amenintator.

De asemenea NU aveti dreptul sa publicati anunturi care violeaza: secrete comerciale, patente, drepturi de proprietate intelectuala sau de orice alta natura.

Este interzisa publicarea aceluiasi anunt de mai multe ori in decursul aceleasi zile. De asemenea nu sunt acceptate anunturile ce contin adrese de e-mail (inafara celor scrise in rubrica speciala) sau site-uri Internet.

Prin publicarea anuntului rezulta ca sunteti de acord cu cele de mai sus si sunteti DIRECT RASPUNZATOR (dvs. si numai dvs.) pentru orice litigii sau pretentii de orice natura aparute ca urmare a publicarii anuntului de catre dvs.

Simco Int'l S.R.L. NU isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru continutul anunturilor publicate de utilizatori.

Utilizarea serviciului Kilipir.RO constituie acordul dvs. de a primi newsletter in sensul Legii 365/2002, Cap. I, Art. 6, Paragraful (1).

Ne rezervam dreptul de a sterge FARA NOTIFICARE orice ANUNT.

[ Acasa ]